Toamna se numara bobocii dar si santierele! Sezonul gropilor e in toi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 21:46

Ca un facut cum da frigul rasare o lucrare aoclo unde nici nu te astepti. Se munceste cu acelasi lipsa de spor fie vara fie iarna si asta chiar daca termenele de finalizare sunt aproape.

Pe soseaua Pantelimon, acolo unde asta vara muncitorii trageau un pui chiar in mijlocul santierului, i am gasit astazi pe urmasii lor -alti oameni destoinici. E drept, frigul ii tine treji, dar chef de munca tot nu prea au.

Pe linia de tramvai trei barbati par ocupati peste masura. Unul isi face de lucru, iar ceilalti il privesc plictisiti de sus.

Chiar si asa, muncitorii se jura ca nu trag de timp.

Trebuie sa termine lucrarea pana spre sfarsitul lunii si sunt convinsi ca nu vor depasi termenul.

Lucrarile de la piata sudului ar trebui sa fie finalizate pe 31 decembrie...nici vorba de asa ceva, spune constructorul care a anuntat ca va termina cel mai devreme vara viitoare.


Mai grav este ca depasirea termenului ar putea costa primaria capitalei19,5 milioane de euro! Banii sunt de la Uniunea Europeana si ritmul de lucru- mioritic si in doua viteze- incet si pe loc.
intre timp, soferii si pietonii indura ca nu prea au de ales.

in drumul taberei, pe santierul linii de metrou e agitatie mare.Ai zice ca aici s-au adunat toti muncitorii de soi care lucreaza cu viteza luminii.

Au reusit sa asflateze suprafete mari din santier, iar lucrarile s-au mutat acum in subteran. in asa ritm..mai sa credem ca vom vedea minunea metroului terminat anul viitor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: