Ea e tanara care transforma posetele doamnelor  in obiecte dintr-un taram de basm. Cum arata accesoriile pe care toate femeile si le doresc

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:32

Iata un truc simplu care poate schimba un accesoriu monoton.

Armina a lasat la o parte proiectele si constructiile pretentioase pentru care se pregatise in  anii facultatii si s-a specializat in culori, emotii si "povesti". Pasiunea Arminei pentru genti pictate  a starnit  dorinta si celor din jur de a avea asa ceva. In scurt timp, intreaga familie, plus prietenii, isi luau bon de ordine la micul atelier de creatie al tinerei.

Drumul nu i-a fost usor. Tanara si-a pus la contributie mintea si imaginatia, precum si  economiile proprii pentru a-si putea vedea visul cu ochii.

Intr-un final, a reusit. Armina si-a impartit colectia in 4 categorii, fiecare cu caracteristici proprii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Picturile sunt realizate cu vopsea speciala, asa ca povestile  colorate pe genti rezista  in timp fara sa se deterioreze.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.