Cautarile continua in Vrancea. Sora femeii gasita moarta, alaturi de fiicele ei, parca a intrat in pamant. Care sunt sansele sa mai fie in viata

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:32

De 3 zile, o padure din Vrancea este rascolita frunza cu frunza.

O intreaga suflare o cauta si acum pe femeia de 41 de ani, sora celei ce a fost gasita marti, fara suflare, alaturi de cele doua fiice ale sale. In zadar rascolesc jandarmii fiecare coltisor de padure. Elena este de negasit. De duminica, de cand a plecat spre comuna Carligele alaturi de sora si nepoatele sale, nimeni nu a mai stiut nimic de soarta ei. Nici macar soacra, alaturi de care locuia.

Cele doua femei n-au ascultat de nimeni si s-au avantat prin padure, desi vremea friguroasa si ploioasa era un real pericol. Inainte de plecare, Elena si-a lasat copilul la soacra ei, apoi a pornit, alaturi de sora si de copilele acesteia, pe drumul de unde nu avea sa se mai intoarca nimeni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

2 zile in care  nu s-a stiut nimic de soarta niciuneia, ieri, 3 trupuri fara suflare au fost gasite in inima padurii: sora Elenei impreuna cu cele doua fiice ale sale, de 3 si 15 ani. Cat despre Elena, inca nicio veste. Autoritatile nu sunt deloc optimiste: cred ca sansele ca femeia sa mai fie gasita in viata sunt aproape nule.