Horoscopul sanatatii tale! Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce sa mananci

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 feb 2017, 22:26

Fiecare zodie guverneaza o parte a corpului tau. In functie de ce probleme de sanatate ai putea avea, trebuie sa eviti anumite alimente.

 

Horoscopul sanatatii tale! Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce sa mananci
Fiecare zodie guverneaza o parte a corpului tau. In functie de ce probleme de sanatate ai putea avea, trebuie sa eviti anumite alimente.
Berbec:
Zodie guvernata de cap, avand ca organ sensibil glandele suprarenale, Berbecul trebuie sa-si mentina o dieta echilibrata, care sa-i asigure surplusul de energie pe care este tentat mereu sa-l consume.
Substanta critica a corpului este fosfatul de potasiu, care se gaseste, de exemplu, in rosii, masline, nuci, linte, fasole, ceapa, salata verde.
Taur
Taurul este bine sa nu devina prea lenes si sa urmeze un program moderat, dar constant, de exercitii fizice. O substanta de prezenta careia taurul trebuie sa se ingrijeasca este sulfatul de sodiu, care asigura echilibrul lichidelor in corp, si care se gaseste in hrean, conopida, spanac, ceapa, sparanghel, castraveti si nuci.
Gemeni:
Pentru ca planeta Mercur, care guverneaza zodia, este cea care face legatura intre minte si diferitele organe ale trupului, gemenii se vor simti adesea ca si cum starea sufleteasca li s-a extins in corp. Sensibili cand vine vorba de aparatul respirator, gemenii trebuie sa aiba grija ca alimentatia sa contina clorura de potasiu, substanta lor esentiala, care se gaseste in telina, mazare, rosii, morcovi, spanac, portocale, prune si piersici.
Citeste continuarea pe kfetele.ro

Berbec
Zodie guvernata de cap, avand ca organ sensibil glandele suprarenale, Berbecul trebuie sa-si mentina o dieta echilibrata, care sa-i asigure surplusul de energie pe care este tentat mereu sa-l consume. Substanta critica a corpului este fosfatul de potasiu, care se gaseste, de exemplu, in rosii, masline, nuci, linte, fasole, ceapa, salata verde.

Taur
Taurul este bine sa nu devina prea lenes si sa urmeze un program moderat, dar constant, de exercitii fizice.

O substanta de prezenta careia taurul trebuie sa se ingrijeasca este sulfatul de sodiu, care asigura echilibrul lichidelor in corp, si care se gaseste in hrean, conopida, spanac, ceapa, sparanghel, castraveti si nuci. 

Gemeni
Pentru ca planeta Mercur, care guverneaza zodia, este cea care face legatura intre minte si diferitele organe ale trupului, gemenii se vor simti adesea ca si cum starea sufleteasca li s-a extins in corp.
Sensibili cand vine vorba de aparatul respirator, gemenii trebuie sa aiba grija ca alimentatia sa contina clorura de potasiu, substanta lor esentiala, care se gaseste in telina, mazare, rosii, morcovi, spanac, portocale, prune si piersici. 

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.