Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie! Afla ce ti-au pregatit astrele!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 feb 2017, 22:36

Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015.

 

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie! Afla ce ti-au pregatit astrele!
Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015.
BERBEC
Luna Noiembrie 2015 pentru nativii Berbec va fi pe plan sentimental una destul de ciudata. Vor avea loc o serie de evenimente neasteptate si la care nu veti stii cum sa va raportati. In special in prima parte a lunii va veti confrunta cu momente tensionate, scandaluri iscate din nimic, despartiri neasteptate etc.
Rabdarea voastra si puterea de intelegere va vor fi testate la maxim. Va recomandam sa incercati sa va pastrati calmul si sa nu luati decizii pripite la nervi. Pozitia lui Venus, consolidata de Luna Neagra va fi de rau augur. Veti varsa lacrimi amare si veti avea momente in care veti simti ca viata voastra nu are sens. Suport va pot fii vechi prieteni sau membri ai familiei. Si nativii Berbec singuri vor avea parte de o perioada anoasta si mai dificila din punct de vedere moral.
Din pacate, doar spre sfarsitul lunii puteti conta pe anumite evolutii mai pozitive pe plan afectiv.
TAUR
Pentru nativii Taur luna noiembrie 2015 pare sa fie un moment de rascruce, cu probleme de viata, fustrari si introspectii. Dar, firi puternice, nu va dati batuti repede. Nu va fi usor, insa ati trecut si prin momente mai grele. Astrele nu prea va ajuta.
Beneficii apar prin prezenta Lunii, in timp ce responsabilii directi pentru aceasta stare de tensiune si decadere sunt planetele Pluto si Saturn. Mizati pe abilitatile de comunicare care va pot scapa de eventualele probleme in viata de cuplu. Responsabilitatile sunt mari si nu va puteti da in laturi de la indeplinirea acestora. Pentru incurcaturile din trecut nu gasiti o rezolvare imediata, insa Jupiter va va oferi sprijinul necesar pentru armonie, bunastare si confort.
GEMENI
Luna noiembrie 2015 aduce in plan relational o stare emotionala intensa pentru nativii Gemeni. Acum sunteti pasionali si increzatori, imediat abatuti si cu sentimente confuze. In orice caz, nu ar strica sa adoptari o stare de echilibru in viata personala, sa lasati gelozia si posesivitatea la o parte in raport cu persoana iubita. Asemenea fapte va vor aduce doar deservicii. Mizati doar pe sentimentele dvs.
si nu bagati in seama cele spuse de cei din jur. Daca sunteti intr-o relatie, viata de cuplu revine pe fagas normal in a doua jumatate a lunii. Daca sunteti singuri, sansa de a intalni pe cineva special se inmultesc simtitor spre finalul lunii.
RAC
Luna noiembrie 2015 pare sa fie destul de intensa in plan emotional pentru nativii Rac, gratie influentelor survenite de la Soare si planeta Neptun.
Sunteti destul de profunzi sentimental, iar atu-ul consta in intuitie si simtire. Daca sunteti intr-o relatie, va place sa socializati si sa petreceti alaturi de perechea dvs. Relatiile cu copiii sunt prospere, iar daca nu aveti copii, e momentul sa planificati o sarcina. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa intalniti persoana potrivita, iar oportunitatile romantice sunt prezente pe parcursul intregii luni.
Citeste aici continuarea!

BERBEC
Luna Noiembrie 2015 pentru nativii Berbec va fi pe plan sentimental una destul de ciudata. Vor avea loc o serie de evenimente neasteptate si la care nu veti stii cum sa va raportati. In special in prima parte a lunii va veti confrunta cu momente tensionate, scandaluri iscate din nimic, despartiri neasteptate etc. Rabdarea voastra si puterea de intelegere va vor fi testate la maxim. Va recomandam sa incercati sa va pastrati calmul si sa nu luati decizii pripite la nervi. Pozitia lui Venus, consolidata de Luna Neagra va fi de rau augur. Veti varsa lacrimi amare si veti avea momente in care veti simti ca viata voastra nu are sens. Suport va pot fii vechi prieteni sau membri ai familiei. Si nativii Berbec singuri vor avea parte de o perioada anoasta si mai dificila din punct de vedere moral. Din pacate, doar spre sfarsitul lunii puteti conta pe anumite evolutii mai pozitive pe plan afectiv.

TAUR
Pentru nativii Taur luna noiembrie 2015 pare sa fie un moment de rascruce, cu probleme de viata, fustrari si introspectii. Dar, firi puternice, nu va dati batuti repede. Nu va fi usor, insa ati trecut si prin momente mai grele. Astrele nu prea va ajuta. Beneficii apar prin prezenta Lunii, in timp ce responsabilii directi pentru aceasta stare de tensiune si decadere sunt planetele Pluto si Saturn. Mizati pe abilitatile de comunicare care va pot scapa de eventualele probleme in viata de cuplu. Responsabilitatile sunt mari si nu va puteti da in laturi de la indeplinirea acestora. Pentru incurcaturile din trecut nu gasiti o rezolvare imediata, insa Jupiter va va oferi sprijinul necesar pentru armonie, bunastare si confort.

GEMENI
Luna noiembrie 2015 aduce in plan relational o stare emotionala intensa pentru nativii Gemeni. Acum sunteti pasionali si increzatori, imediat abatuti si cu sentimente confuze. In orice caz, nu ar strica sa adoptari o stare de echilibru in viata personala, sa lasati gelozia si posesivitatea la o parte in raport cu persoana iubita. Asemenea fapte va vor aduce doar deservicii. Mizati doar pe sentimentele dvs. si nu bagati in seama cele spuse de cei din jur. Daca sunteti intr-o relatie, viata de cuplu revine pe fagas normal in a doua jumatate a lunii. Daca sunteti singuri, sansa de a intalni pe cineva special se inmultesc simtitor spre finalul lunii.

RAC
Luna noiembrie 2015 pare sa fie destul de intensa in plan emotional pentru nativii Rac, gratie influentelor survenite de la Soare si planeta Neptun. Sunteti destul de profunzi sentimental, iar atu-ul consta in intuitie si simtire. Daca sunteti intr-o relatie, va place sa socializati si sa petreceti alaturi de perechea dvs. Relatiile cu copiii sunt prospere, iar daca nu aveti copii, e momentul sa planificati o sarcina. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa intalniti persoana potrivita, iar oportunitatile romantice sunt prezente pe parcursul intregii luni.

Citeste aici continuarea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”