E atat de frumoasa, incat a trebuit sa demonstreze ca nu si-a facut operatii estetice. Cum arata in realitate diva care i-a innebunit pe asiatici

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:39

Yang Ying a fost supusa, vineri, unui control medical amanuntit, la cererea unui judecator.

Yang a dat in judecat o clinica de chirurgie estetica din Beijing, pentru defaimare, dupa ce spitalul a sustinut ca actrita a apelat la ajutorul chirurilor esteticieni. In urma examinarilor, realizate de o echipa de doctori in prezenta jurnalistilor, a rezultat ca actrita, in  varsta de 26 de ani, nu a suferit nicio interventie chirurgicala la nivelul fetei.

Ea a fost acuzata de modificari ale aspectului dupa ce mai multe imagini ale ei din adolescenta au ajuns in presa.



Yang a devenit celebra la doar 14 ani, cand a intrat in lumea modei. De atunci, faima ei a crescut si acum este una dintre cele mai celebre actrite din Asia, cu peste 65 de milioane de fani inscrisi pe reteaua de socializare Weibo.

Recent ea s-a casatorit cu actorul Huang Xiaoming, in Shanghai, iar ceremonia a costat peste 25 de milioane de euro si a avut peste 2000 de invitati.
Peste 1,6 miliarde de persoane au urmarit la TV nunta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”