S-a zgarcit la bani si a decis sa isi faca un tratament foarte ieftin de albire a dintilor. Nu se astepta insa sa i se intample asta! Uite ce are acum in gura aceasta femeie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:40

O femeie in varsta de 43 de ani din Marea Britanie va regreta pentru tot restul vietii o decizie pe care a luat-o in graba, fara sa se gandeasca la consecinte.

Kellie Taylor a primit pe mail o oferta pentru un tratament de albire a dintilor care costa doar 65 de lire, un pret extrem de mic pentru o asemenea procedura.

Fara sa-si puna intrebari referitoare la acest lucru, si crezand ca face o afacere, ea s-a dus la cabinetul stomatologic, gata sa efectueze tratamentul. Insa la scurt timp dupa inceputul interventiei a simtit ca ceva nu este in regula.



"Au inceput sa ma usture gingiile, dar stomatologul mi-a spus ca este ceva normal, asa ca nu m-am panicat. Doar ca durerile au persistat si dupa cateva zile de la procedura pe care am facut-o. Am luat calmante si analgezice, insa gura mea era in continuare extrem de inflamata. Ulterior am remarcat ca dintii de sus se clatinau puternic. Cand am fost la control la un alt cabinet mi-au spus ca trebuie scosi.
Am ramas fara jumatate de dantura, desi era sanatoasa, doar pentru ca m-am zgarcit la bani", povesteste femeia.

Acum ea intentioneaza sa dea in judecata cabinetul la care a facut tratamentul ieftin de albire. Iata cum arata gura ei acum:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.