Catalin Botezatu a fost in Turcia la detoxifiere: "Nu este greu deloc, am reusit sa fac un master detox!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:34

Bote a dezvaluit ca aceasta cura de detoxifiere la care a recurs a fost necesara la recomandarea medicului. Vedeta are nevoie sa mai dea jos cateva kilograme din cauza problemelor pe care le are cu inima.

"Am al cincilea stent la inima, am colectie. Am fost la detox pentru a ma face bine. Am reusit sa fac un master detox, adica bei numai sucuri. Mi s-a parut imposibil, dar m-am obisnuit, eu, un carnivor de ani buni. Te obisnuiesti in timp, sunt bune si aromate. O sa ma mai duc, dar nu am devenit raw-vegan. Voi incerca sa fac asta oricum. Incet, incet, voi face asta.

Vin oameni cu afectiuni si pleaca sanatosi.


Chiar daca nu sunt gras, medicul mi-a zis sa mai slabesc pentru ca inima bate greu daca are grasime pe ea. Inca tin aceasta dieta de detox. O sa mai merg iar, la anul, la Bodrum. O sa imi fac timp pentru mine, o sa fiu un om care o sa se foloseasca de oameni, nu o sa mai pun nimic la suflet", a spus Bote.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”