O groapa sapata de muncitori pe carosabil i-a adus moartea unui politist aflat in misiune

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 23:29

Chiar daca era semnalizat, craterul i-a fost fatal agentului de numai 28 de ani! A lasat in urma o sotie vaduva.

Bucati din motocicleta sunt si acum imprastiate pe carosabil, la mai bine de 14 ore de la producerea acestei tragedii. Aseara, la orele 19, ploua torential, soseaua era extrem de uda, asa ca, cel mai probabil, agentul a derapat cu motocicleta si s-a prabusit in acest crater sapat de muncitori. Din pacate, nici macar echipamentul de protectie al agentului nu a reusit sa-i salveze viata!

Reprezentantii Politiei spun ca groapa ar fi fost semnalizata.

Agentul Bogdan Cosmin Gigina a murit sub ochii medicilor de la Spitalul Universitar, dupa ce manevrele de resuscitare au esuat. Politistul lucra de 8 ani la Brigada Rutiera. Acum era agent sef-adjunct. Aseara, se afla in misiune. Se indrepta spre o zona din oras, unde ar fi urmat sa dirijeze circulatia. N-a mai apucat!

Se casatorise anul trecut in septembrie. Pe contul sau de socializare posta constant poze cu el si tanara lui sotie atat de la fericitul eveniment, cat si din vacante si plimbari.

Pareau cu-adevarat fericiti!

Ultima poza postata a fost in urma cu aproape 2 saptamani. Era cu sotia sa, intr-un club din Bucuresti si scria ca se simte fantastic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatal politistului lucreaza tot la Brigada Rutiera.

Se pare ca in ultimii ani s-ar fi gandit sa se pensioneze din cauza problemelor de sanatate. A amanat, insa, momentul, din dorinta de a-si vedea baiatul cum ii urmeaza cariera. Destinul a facut, insa, ca misiunea de aseara sa fie ultima pentru tanarul agent. Trupul sau neinsufletit va fi depus la Biserica Udricani din Capitala. Cazul este cercetat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. A fost deschisa o ancheta sub acuzatia de ucidere din culpa.

Intre timp, reprezentantii politiei au anuntat ca Bogdan Cosmin Gigina a fost avansat post mortem la gradul de subinspector.