Fetita lor de 7 ani vomita foarte des si avea dureri de burta. Speriati, au dus-o la un control. Cand au vazut ce avea in stomac li s-a facut rau

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 23:30

O fetita din China si-a socat parintii si medicii care au tratat-o dupa ce acestia au facut o descoperire neasteptata despre ea.

Speriati de faptul ca micuta varsa foarte des si acuza dureri mari de burta de ceva vreme, parintii lui Shishi, o micuta in varsta de 7 ani, au dus-o la un control de specialitate.

Daca initial nu isi dadeau seama ce se petrece, doctorii au descoperit in cele din urma ca starea proasta de sanatate era provocata de o bila imensa de par care se afla in stomacul ei si care se solidifcase, devenind aproape ca o piatra.



Se pare ca fetita suferea de o afectiune numita pica, o boala ce ii determina pe oameni sa manance lucruri care nu sunt comestibile. Din fericire, dupa o operatie care a durat aproximativ doua ore, fetita a scapat de povara care ii afecta viata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”