TOP 10 celebritati cu DINTI FALSI. Cum ar fi aratat de fapt vedetele tale preferate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 11:30

Hollywood-ul a devenit sinonim cu ideea de aparenta si de stralucire, iar acest fapt nu mai este un secret pentru nimeni, insa nimic nu este mai important decat un sambet fermecator.

Foarte multe vedete au cheltuit sume importante de bani pentru a obtine un zambet perfect, care sa hipnotizeze milioane de fani din intreaga lume. Insa cele mai multe dintre ele nu vorbesc despre asta!

Un zambet perfect este, insa, la indemana oricui. Protetica dentara este o ramura foarte importanta in stomatologie si se ocupa cu reconstructia naturii prin coroane de portelan, fatete dentare, incustratii ceramice gutiere pentru diferite tratamente si chiar proteze dentare mobile si fixe.



Dupa cum aflam de pe imperialdent.ro, fiecare dintre lucrarile enumerate mai sus sunt recomandate in situatii specifice, insa rezultatul este unul singur: zambetul perfect, care seamana cu cel al vedetelor tale preferate.

Vedetele stiu cel mai bine sa ascunda de ochii presei interventiile stomatologice la care au apelat de-a lungul timpului, insa este de ajuns sa comparam fotografiile vechi cu cele recente pentru a ne da seama ca celebritatile stiu ce trebuie sa faca pentru a deveni sex-simboluri.


Tom Cruise


Când a apărut in „Outsider”, dintii sai erau departe de a fi perfecti, insa acum par desprinsi din cele mai exclusiviste reviste de frumusete.

George Clooney


George Clooney scraneste deseori din dinti in mod involuntar, astfel ca starul din „Gravity” a avut nevoie de o fatetare dentara pentru a-i alungi si a obtine un zambet care a cucerit milioane de femei.


Victoria Beckham


Si Victoria Becham a apelat la fatetarea dentara pentru a obtine un zambet fermecator.

Ben Affleck


Ben Afflek este considerat ca fiind unul dintre cei mai sexy barbati din lume, insa zambetul sau se datoreaza fatetelor dentare de portelan.

50 Cent


Rapperul 50 Cent a cheltuit 50.000
de dolari pentru a obtine o dantura perfecta. Diferenta este de-a dreptul socanta!

Catherine Zeta-Jones


Catherine Zeta-Jones a apelat la protetica dentara pentru a deveni incredibil de frumoasa.

Cheryl Cole


Cantareata Cheryl Cole pare sa fi apelat si ea la fatetarea danturii.

Foto: ranker.com.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.