Gabriel Cotabita, la prima aparitie publica dupa cosmarul prin care a trecut. Artistul a aratat ca este complet refacut

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:34

A iesit pentru prima oara in lume dupa ce a pacalit „moartea”.

Gabriel Cotabita este un exemplu de vointa pentru toata lumea. Nici nu zici ca a fost la un pas sa treaca pe lumea cealalta. Zambeste tot timpul si se pregateste sa revina pe scena. Prima sa aparitie publica a avut loc la prezentarea de moda a Lizei Panait. Imbracat elegant, cu ochelarii fumurii si cu zambetul pe buze, cantaretul s-a afisat in forma maxima.

Nu a facut declaratii, dar a zambit mereu, semn ca a depasit cu bine marea incercare.

Ba chiar a mai luat si cateva kilograme in greutate. Coma in care a stat aproape o luna il slabise mult si la iesirea din spital i-a socat pe toti. Ajunsese doar piele si os.

Gabriel Cotabita nu a venit singur. Il insotea o domnisoara despre care se spune ca ar fi iubita lui oficiala, cea care l-a si vegheat zi si noapte in clipele dificile.  A venit cu el in acelasi taxi si in timpul prezentarii, nu s-a dezlipit de el.

Si au tot glumit impreuna intreaga seara. Cantaretul nu a admirat doar manechinele, ci a si fredonat fiecare cantec.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici bine nu a trecut peste moarte ca se intoarce pe scena.

Gabriel Cotabita pregateste un show unic pe 29 octombrie, „Gala Chapeau”. Pe scena Salii Palatului vor urca zeci de artisti care il vor sustine si il vor felicita pentru cei 40 de ani de cariera, dar si pentru revenirea miraculoasa dupa infarctul pe care l-a suferit in luna mai a acestui an. A stat in coma timp de 3 saptamani, iar medicii ii dadeau sanse mici de revenire. Indragitul cantaret a invins insa toate obstacolele.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.