A gaurit mai multe oua la unul dintre capete si le-a umplut cu aluat. E genial ce s-a intamplat dupa ce le-a bagat la cuptor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:30

Daca vreti sa va impresionati invitatii cu o prajitura mai speciala, dar sunteti in pana de idei, puteti incerca reteta de mai jos.

Aveti nevoie de niste oua pe care trebuie sa le gauriti la un capat si sa le goliti de albus si galbenus. La pasul urmator trebuie sa asezati cojile intr-o serie de forme, avand grija sa le impaturiti la baza in staniol, pentru a nu se lipi sau crapa.

Ulterior folosind o punga gaurita, umpleti ouale cu un aluat sau o umplutura preparata in prealabil. Bagati tava la cuptor si lasati-o acolo timp de 30 de minute.



La final veti avea niste briose in forma de ou, care vor atrage atentia tuturor. Iata si un clip video demonstrativ:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.