Felmina, bunicuta de 100 de ani care munceste pe rupte! Nu vrea sa iasa la pensie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 11:00

Nu va mai plac trezitul de dimineata si programul de munca de 8 ore? Inseamna ca nu ati cunoscut-o inca pe Felmina, cea mai muncitoare centenara din lume.

Batranica lasa pe toata lumea cu gura cascata si ne da tuturor o lectie pretioasa! Felmina n-a avut o copilarie usoara si a fost nevoita sa munceasca de la o varsta frageda.

Simpatica batranica a sarbatorit recent suta de primaveri. Nu este nici deprimata, nici impovarata de ani. De 40 de ani lucreaza la aceeasi spalatorie din New York si are grija ca toti clientii sa fie multumiti.

Programul de 11 ore pe zi, 6 zile din 7, pare covarsitor pentru oricine. Nu si pentru Felmina! Ea nici nu concepe sa abandoneze munca. O considera secretul longevitatii si crede ca iesitul la pensie este doar o forma de leneveala.
Batranica este un exemplu pentru toti cei care calca pragul spalatoriei. Si va incerca sa ramana asa cat mai mult posibil.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: