Greseala care a costat-o job-ul pe cea mai sexy consiliera din Parlamentul Romaniei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 10:55

Cea mai sexy consiliera, din Parlamentul Romaniei nu a zabovit mult pe scaunul caldut si aducator de privilegii.

Trecutul ei legat de cluburile bucurestene celebre si cazinouri nu l-au impiedicat pe un deputat sa o angajeze pe tanara cu forme seducatoare. Cuvintele ei neinspirate, insa, i-au pus capac.

Tanara din imagini a devenit, cat ai zice „sexy”, consilier in Parlamentul Romaniei. Absolventa a unei faculati si cunoscatoare de limbi straine, a reusit sa obtina postul dupa o singura intalnire cu deputatul Partidului Social Democrat, Marius Manolache.

Nu s-au intalnit nici in club, nici in casino. De aceasta data, inaltul demnitar s-a bazat pe recomandarea prietenilor. Volumul de munca era acceptabil pentru un salariu care ajunge, in medie, la 1.500 de lei pe luna!

Din nefericire, insa, tanara nu rezistat prea mult pe postul de consilier. Ar putea detine recordul chiar de cea mai scurta perioada de angajare in Parlamentul tarii noastre!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fericita,

probabil, pentru functia obtinuta, a postat pe pagina de socializare o fotografie cu talonul de parcare si ecusonul din Parlament.

Comentariul, insa, a fost cel care l-a dezamagit profund pe deputalul angajator si a concediat-o imediat. Deputatul nu a stat deloc pe ganduri!

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.