5 costume SEXY de Halloween pe care se bat romancele in perioada asta

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 23:31

Shoppingul, trebuie sa recunoastem, este de departe activitatea preferata a femeilor. Doar ca, in luna octombrie, diva din fiecare femeie nu se mai uita dupa pantofi si bijuterii ci isi indreapta toata atentia catre costumele sexy pentru Halloween. De ce? Pentru ca stie ca este o miza mai buna chiar si decat rochia pentru revelion - va face furori, fara indoiala, fie ca este purtata la o petrecere intr-un club sau in intimitatea locuintei. Cautarea este un preludiu placut, pentru ca shoppingul de costume sexy de Halloween se face preponderent online. Experienta shoppingului e cu atat mai placuta si utila cu cat unele magazine au gasit metode prin care se poate vedea cum arata costumul pe un corp normal, fara retusari. Spre exemplu, pe sevensins.ro, unele costume au prezentare video care poate fi selectata ca filtru.

Uite ce costume sexy cauta romancele in perioada aceasta:

  1. Costum de cadana (peste 1100 de vizualizari)


  2. Costum de scolarita, compus din trei piese (peste 920 de vizualizari)

    Costum sexy de asistenta din patru piese (peste 710 vizualizari)


  3. Costum de iepuras sexy (peste 650 de vizualizari)

    Costum sexy de menajera din material lucios (peste 600 de vizualizari)

    De

    ce prefera femeile costume sexy de Halloween?

    Femeile multumite nu intarzie sa-si arate recunoasterea. O stiu barbatii si o stiu si cei care comercializeaza costume sexy.  Iata doar cateva dintre mesajele pe care le-au postat femeile dupa ce au imbracat un costum sexy:

    Alina, despre costumul sexy de menajera: „foarte incitant, cu un material moale care il face pe partener sa nu-si mai poata lua mainile de pe tine“.

    Oana, din Sibiu, despre costumul de chelnerita sexy: „Super dragut! Material foarte bun si...si-a indeplinit misiunea  “.

    Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

    Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

    Elena, din Timisoara, despre costumul de iepuras sexy: „Acest costum e extraordinar, dintre toate cumparate pana acum, acesta e de departe cel

    mai frumos. Eu am inaltimea 1,69 si 54 de kg, s-a potrivit perfect trupului meu. Materialul este calitativ, nu am nimic de reprosat. il recomand cu incredere.“

     

    Sursa foto: dollarphotoclub.com, sevensins.ro

     


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.