Salman Khan si Iulia Vantur s-au despartit? Actorul s-a "legat" cu o alta femeie, intr-o ceremonie sacra

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:35

Imaginile facute publice miercuri vorbesc de la sine.

In timp ce agentul care se ocupa de promovarea vedetei noastre in India anunta zilele trecute logodna celor doi, Salman Khan s-a legat de o alta femeie. Salman Khan, sarmantul actor de la Bollywood, impresioneaza orice femeie, iar el se pare ca este absorbit de tot ceea ce inseamna frumos si feminin.

In videoclipul publicat miercuri, actorul este coplesit de ochii dulci ai frumoasei Sonam Kapoor, asa ca o rasplateste imediat cu tandreturi, intr-un decor de vis.

Degeaba a scris presa indiana, preluand comunicatul dat de PR-ul Iuliei Vantur, ca Salman Khan s-a logodit cu vedeta noastra. Sora actorului a dezmintit dur aceste zvonuri, pentru ca, la numai doua zile dupa iesirea ei nervoasa pe retelele de socializare, sa apara aceste imagini.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Legarea mainilor cu o

ghirlanda din petale albe, Var Mala, este unul dintre cele mai sacre ritualuri hinduse din timpul ceremoniei de casatorie si reprezinta consimtamantul miresei si acceptarea mirelui. Asa ca, macar in acest videoclip, celebrul actor s-a legat de alta femeie.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.