Bursucu a venit la "Te vreau langa mine" sa isi gaseasca o "sobita calda" pentru iarna! Uite cum a reactionat fata cand a aflat ca nu prea are bani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 10:10

Inca nu se stie daca Bursucu vrea sa se insoare, insa, cert este ca vrea sa isi gaseasca o iubita. Si unde putea veni daca nu la emisiunea prezentata de Gabi Cristea.

Bursucu poate nu e cel mai norocos la bani, insa spera ca in dragoste sa fie, cel putin de acum inainte pentru ca a venit la "Te vreau langa mine" sa isi aleaga sufletul pereche. Pentru el, la paravan a venit Andreea, o tanara care i-a pus numeroase intrebari despre situatia lui financiara.

Cand a vazut ca situatia Bursucului nu este chiar stralucita din acest punct de vedere, Andreea a fugit lasand in urma un pantof, intocmai ca Cenusareasa.

Bursucu spera ca o va gasi duminica de la ora 20:00 in emisiunea "Roata Norocului!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.