Elena Udrea a ajuns din nou la mana colegilor din Parlament

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:42

De data aceasta, comisia juridica a respins cererile de retinere si de arestare, formulate de DNA pentru fostul ministru. Un singur vot a facut diferenta.

Zi plina pentru fostul ministru al Turismului. Prima oprire a facut-o dimineata, la Politie, unde trebuie sa se prezinte periodic, asa cum prevede controlul judiciar. Putin dupa ora 9 a fost nevoita sa ajunga la Parlament.

Dupa doua ore in care a mai rasfoit cele aproape  doua mii de pagini din dosar, Elena Udrea a pornit rapid spre Comisia juridica. Mult prea rapid chiar si pentru operatorii de televiziune, care incercau sa tina pasul.

De trei ori au votat azi cei 22 de deputati prezenti. Prima data, au dat aviz favorabil inceperii urmaririi penale. Surpriza a venit la cel de-al doilea si al treilea vot, pentru retinere si pentru arestare.

Doar 11 membri au fost de acord, iar  pentru ca cererile sa primeasca aviz favorabil, ar fi fost nevoie de 12.
Sa fi contat oare discursul de aparare al fosului ministru?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena

Udrea a parasit sala inainte de incepere votului si a recunoscut ca are emotii. Votul comisiei juridice este unul consultativ, plenul este cel care decide daca incuviinteaza sau nu cererea de urmarire penala, retinere si arestare pentru Elena Udrea, cel mai probabil, miercuri.