A inceput sa ii creasca burta si a crezut ca este insarcinata, desi stia ca e inca virgina. A avut un soc insa dupa ce si-a facut analizele! Uite ce avea acolo fata asta de 18 ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 aug 2021, 16:05

Tanara din imaginea alaturata a avut parte de o experienta socanta, care a marcat-o pentru tot restul vietii.

Pe numele ei Riley Benado, fata, in varsta de doar 18 ani, a observat la un moment dat ca i se umflase abdomenul. Pentru ca avea si greturi s-a gandit imediat ca a ramas insarcinata, desi ea era aproape sigura ca inca este virgina.

A mers la doctor si a facut un test de sarcina, insa acesta a iesit negativ. Ulterior, dupa o serie de controale mai amanuntite, Riley a primit o veste socanta!

Medicii i-au descoperit in burta o serie de fluide care, suprapuse cu mai multi ganglioni limfatici inflamati, indicau un posibil cancer ovarian.

Ulterior s-a confirmat ca ea suferea de aceasta boala in stadiul 3.

Rezolvarea a fost marcanta pentru tanara: pentru a-si salva viata ea a fost nevoita sa isi scoata uterul si ovarele, fapt care inseamna ca nu va putea niciodata sa aiba copii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.