Asa nu l-ai vazut niciodata pe Madalin Ionescu! Prezentatorul de la WOWbiz isi adora sotia si cand nu e in televiziune, e mereu alaturi de Cristina

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:48

Cine crede ca Madalin Ionescu nu este un barbat de casa, se insala amarnic!

Prezentatorul de la WOWbiz este un familist convins, care se implica in tot inseamna “actiuni” domestice.

De pilda, in urma cu cateva zile, vedeta de la Kanal D a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro, in mall, alaturi de sotia sa, Cristina Siscanu, dupa o sesiune serioasa de cumparaturi.

Dupe ce au terminat  de achizitionat produse pentru casa si, un pic obositi, sotii Ionescu s-au asezat sa se relaxeze la un fast-food.

Cu cosul plin langa ei, Madalin si Cristina  au zabovit la masa o jumatate de ora, timp in care frumoasa femeie  a savurat o ciocolata calda, iar prezentatorul a mancat un sandvis.

Vedeti imaginile pe WOWbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.