Divortul, motiv de petrecere pentru unii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 23:51

Sa vezi si sa nu crezi, dar divortul poate fi, uneori, motiv de petrecere in adevaratul sens al cuvantului.

Trebuie doar ca protagonistul sa aprecieze din nou libertatea, iar prietenii sa-i fie alaturi, de parca ar fi cheful burlacilor.
Ati putea fi tentati sa credeti ca sunt urarile de dinaintea unei nunti, nu? Fericire, viata noua, cam tot ce se doreste la astfel de ocazii. Ei bine, nu. E chiar antiteza: cheful de divort. Florin are 40 de ani si n-a avut chiar o viata nefericita. Doar cu dragostea I ssotiile nu prea l-au ajutat astrele.



Si, uite-asa, omul s-a gandit mai bine si a hotarat ca viata in doi nu mai are rost. Si-a luat consoarta de mana si a dus-o la notar. De data aceasta, ca sa-si semneze separarea, nu certificatul de casatorie. Proaspat revenit la cartea de vizita pe care scrie „burlac”, Florin a mai hotarat ceva: ca ocazia trebuie sarbatorita!


Cum o petrecere nu exista fara invitati, divortatul nostru i-a strans in jurul sau si pe cei mai buni prieteni.
Care si-au impartit frateste sarcinile: unii cu gatitul, altii cu dansatul.

Ideea de petrecere de divort nu e chiar noua. Dar atatea cate au fost in ultimul an! „De un an de zile, de cand am vazut ca sunt foarte multe divorturi, e foarte profitabil sa faci si o petrecere!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”