TARA-N BUCATE: Prajeala-minune din pisica de mare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 09:10

La "Tara-n bucate", educam pofta neamului cu gusturi noi, dar traditionale. Cel putin in Delta, acolo unde Dunarea se imbratiseaza cu marea.

La Sfantu Gheorghe, pescarii au nascocit o ciorba nepereche pe care in lipsa sturionului o tocmesc din carne de rechin. Sa nu va mai povestim ca oaspetii pensiunilor din zona sunt innebuniti dupa un alt preparat, pe cat de rar intalnit, pe atat de bun: pisica de mare prajita. Cu mamaliguta si mujdei, asa a servit-o George Mihai. Iata reteta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”