Gabi Cristea, urlete si tipete de ziua ei! O machieuza i-a smuls suvite din cap si s-a certat in ultimul hal cu vedeta. Prezentatoarea TV nu a mai vrut sa intre in direct

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:36

Vedeta a avut parte de o sperietura de zile mari chiar de ziua ei. Cea care o facea de obicei la par si o machia a fost inlocuita de o fata noua. De aici, nu a mai fost decat un pas pana la tragedie.

Gabi Cristea a fost un adevarat pachet de nervi de ziua ei si mai ales ca a inceput si sa planga cand a vazut ce i se intampla in cabina de machiaj. Pentru ca fata care o aranjeaza la par si o machiaza nu a putut fi prezenta sa o ajute cu coafura pe Gabi inainte de a intra in live, a trimis pe o colega de-a ei. Numai ca tanara habar nu avea sa macheze si sa coafeze.

Exasperata de tupeul tinerei, Gabi nu mai stia ce sa faca, mai ales ca nu mai avea mult pana sa intre in direct in emisiune. Vedeta TV a inceput la un moment dat sa planga cand a vazut cum ii cade parul din cauza fetei care habar nu avea ce sa faca cu podoaba ei capilara! Urmareste o farsa de senzatie facuta Gabrielei Cristea chiar de ziua ei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”