Vedea cum i se plimba ceva pe sub pielea bratului si avea dureri ingrozitoare pana s-a hotarat sa mearga la medic! Ce i-au scos de sub piele si mai ales cum ajuns asta acolo, e inexplicabil

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:06

Corpul uman este o ciudatenie, iar mintea omului foarte inselatoare. Cu siguranta, pentru orice exista o explicatie logica, dar numai sa o gasim.

Multi dintre noi isi amintesc cu siguranta momentul cand un ciob li s-a infipt in piele si a ramas intepenit acolo. Si e si normal sa iti ramana in minte deoarece te doare foarte tare si ai si ce povesti multi ani de acum inainte. Nu acelasi lucru i s-a intamplat si unui tanar care nu intelege si nu isi aminteste cum un ciob i-a intrat pe sub piele si a ramas acolo fara a avea vreo cicatrice sau un semn.

El a si dezvaluit ca simtea ca o umflatura sub piele, dar nu il deranja asa tare pana cand s-a apucat de sport mai serios si atunci a inceput sa il doara bratul foarte tare. Cand a mers la medic, acestia i-au extras bucatica de sticla, insa nici eu nu si-au putut explica ce s-a intamplat cu ea de a ajuns acolo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: