Gabi Cristea, la cutite cu toti concurentii emisiunii "Te vreau langa mine!" Uite cu ce au suparat-o pe vedeta TV

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:37

Prezentatoarea TV le-a administrat o mustruluiala zdravana celor care vin in calitate de concurenti la emisiunea "Te vreau langa mine."

Gabi Cristea le-a atras atentia concurentilor din emisiunea pe care o modereaza sa fie mai prezenti atunci cand vor sa vina la paravane si sa fie rabdatori cu potentialii parteneri de viata pe care ii vor alaturi de ei. Daca nu au chef sa faca acest lucru, ar trebui sa nu mai vina in emisiune, caci sunt un exemplu negativ pentru restul concurentilor, iar publicul este cel care arunca un ochi critic asupra lor.

Vedeta a si precizat ca nu este nevoie ca emisiunea sa aiba paravane daca cei care vin nu sunt suficient de motivati sa isi intalneasca alesul sau aleasa si sa nu vrea sa acorde vreo sansa celui pe care il vad pentru prima data in emsiune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.