Adrian Mutu, condamnat pentru ca a batut un ospatar,  in Florenta! Cati ani va sta dupa gratii "Briliantul"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:37

„N-oi fi eu mare campion, dar am pus jos cativa ospatari”, se lauda Mutu.

Sa fii unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lume se pare ca nu te ajuta in fata legii. Aflat in India, Adrian Mutu a aflat cu stupoare ca justitia din Italia l-a condamnat la inchisoare, cu suspendare ce-i drept, pentru ca a agresat un ospatar intr-un restaurant din Florenta.

Conform presei, in urma cu 5 ani, Mutu, insostit de cativa prieteni, s-a luat la harta cu un angajat al barului, din cauza notei de plata.

Atmosfera s-a incins, lucrurile au degenerat, iar ospatarul s-a ales cu o fractura de piramida nazala si mai multe contuzii la nivelul capului si al corpului. Tanarul a avut nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale, iar Adrian Mutu nu a negat niciodata conflictul.

Tot presa scrie ca Mutu ar fi incercat sa se impace de-a lungul timpului cu ospatarul si chiar ar fi incercat sa ii ofere bani acestuia, insa tanarul agresat nici nu a vrut sa auda de o impacare. 

Dupa 5 ani de la incident Mutu a primit sentinta: paisprezece luni de inchisoare cu suspendare si, conform presei, inca 15.000 de euro daune, pe care va trebui sa i le plateasca victimei.

Totodata, avocatul lui Mutu a declarat ca va face recurs la decizia instantei: „Clientul meu a fost judecat cu o alta masura deoarece este persoana publica. Nu am mai vazut pana acum o pedeapsa  asa mare pentru o leziune  ce a necesitat 25 de zile de spitalizare.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In tot acest timp, atacantul, care acum joaca in India, la FC  Pune City, este preocupat doar de cariera.

Pe retelele de socializare, acesta posteaza frecvent imagini cu el si colegii de echipa. Mai mult decat atat, alaturi de el este si iubita sa pe care urmeaza sa o faca doamna Mutu.