Magia Halloween-ului are gust si savoare! Vrajitoarea cea rea, transformata in zana, a facut prajituri „inspaimantator” de gustoase

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:15

Anul acesta, petrecerea cu vrajitoare, pisici negre si vampiri capata forma unor prajituri cum n-ati mai gustat!

Totul pleaca de la cateva briose pufoase, peste care Ioana adauga o crema cu aroma de scortisoara si ghimbir. Ingredientul secret pare sa fie dovleacul care se amesteca cu untul proaspat, zaharul brun, ouale de tara, faina si praful de copt.

Compozitia omogena se adauga in forme si se lasa la odihnit in cuptor. Dupa aproximativ 20 de minute briosele  prin contur.
Decoratiunile dulci sunt comestibile! Sunt facute din pasta de zahar, modelata manual apoi lasata la uscat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fantoma Casper din pasta de zahar isi ia locul peste crema de branza, iar rezultatul este o prajitura „inspaimantator” de apetisanta.

La fel prind contur si celelalte briose de Halloween.