Kanal D Romania este alaturi de cele mai importante televiziuni din lume, la cea mai mare conferinta dedicata mass-media, News Xchange, de la Berlin

Editor: Silviu Bunea Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

Sute de jurnalisti, directori de televiziune, lideri de opinie, oameni de stiinta si artisti participa anul acesta la News Xchange, cea mai mare si mai importanta conferinta dedicata jurnalismului.

Nicoleta Dragusin, executive news manager al postului Kanal D Romania, a fost invitata special de catre CNN International la acest eveniment. Nicoleta este corespondent in Romania pentru celebra televiziune de stiri si a urmat mai multe stagii de pregatire la cartierul general din Atlanta, SUA.

"Reprezint cu mandrie Stirile Kanal D la cea mai mare si mai importanta conferinta de jurnalism din lume. Tot aici, in Berlin, voi sarbatori alaturi de fosti colegi care imi sunt acum prieteni, 30 de ani de CNN International", a relatat Nicoleta Dragusin.



Cel mai mare workshop din deschiderea News Xchange a fost dedicat crizei imigrantilor. Conferinta continua in Berlin, iar noi va vom tine la curent cu toate noutatile, prin trimisii nostri speciali, Nicoleta Dragusin si Rolf Vescan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”