Il manca ochiul de cateva zile si a crezut ca are o alergie sau i-a intrat o geana, insa cand a dat la o parte pleoapa, i-a inghetat inima!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:16

Ochii sunt organele cele mai sensibile ale organismului si o simpla atingere ii poate irita.

Poate multi dintre noi au experimentat cum e sa iti intre o geana in ochi si sa te doara la culme pana reusesti sa o scoti. Iar daca ai reusit sa faci asta, considera-te norocos.

Insa barbatul al carui ochi il vedeti in imaginile alaturate a experimentat un alt timp de durere pentru ca ii crestea par in ochi. Tanarul in varsta de 19 ani a venit la medic si a aratat ce are in ochi spunand ca asa este de cand s-a nascut.

Dar medicii au constatat ca este vorba de o tumoare care s-a dezvoltat odata cu trecerea timpului.Desi nu simtea o durere acuta, vederea i s-a deteriorat in timp si de aceea a ajuns si pe mana medicilor. Dupa operatie, tumoarea a fost inlaturata cu succes, insa vederea nu i s-a imbunatatit din cauza ca i-a fost afectata cornea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”