V-ati facut planurile pentru weekend-ul de Halloween?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

Ilinca Obadescu s-a uitat cu mare atentie in sfera de clestar si a aflat unde va veti distra inspaimantator de bine!

Sarbatoarea de Halloween se apropie cu pasi repezi, si desi nu e neaos romaneasca e motiv de a uita de facturi si necazuri si de a ne distra pe cinste. Daca nu stiti cum sa petreceti in stil american, avem noi recomandari. In primul rand, hai sa cautam costumatia perfecta! Pe langa costum, trebuie sa va si faceti un machiaj infricosator.

Acum ca suntem pregatiti, sa vedem unde ne putem distra! Pe 31 octombrie, strigoii prind viata in Parcul Mogosoaia.

Curajosii care vor lua parte la eveniment vor alerga intre 200 de metri  si15 kilometri. Surpriza este ca in orice moment pot da fata in fata cu strigoii.

In Parcul National din Capitala, sunteti asteptati la cea mai ingrozitoare petrecere romanesca. Un adevarat ospat cu cea mai mare placinta cu dovleac si zeci de kilograme de dulceata. Nu vor lipsi produsele traditionale si gratarele: pastrama la protapsi la ceaun, sarmalute cu mamaliga, mititei, bere si vin din belsug.

Nu sunteti adeptii sarbatorilor imprumutate? Atunci mergeti la festivalul mustarului din Tecuci. Pe langa mancare delicioasa se va alege si „Miss si Mister Mustar”.

Daca iubiti si dumneavoastra serialele turcesti, mergeti la Sala Palatului, la un festival de gastronomie asiatica. Turcia va fi prezenta cu tot felul de bunatati.

Vreti sa aveti un weekend linistit alaturi de copiii dumneavoastra? Atunci mergeti la gradina zoologica din Brasov unde puteti admira peste 200 de exemplare de pasari exotice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acestea au fost recomandarile mele, numai bune sa va mearga la suflet.

Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem saptamana viitoare!

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.