Interviu-eveniment la Conferinta News Xchange din Berlin cu jurnalistul englez Andrew Simmons!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 07:20

A transmis de pe baricade in timpul Revolutiei din 1989 pentru ca, doi ani mai tarziu, sa fie rapit in Irak si amenintat cu decapitarea, de catre oamenii lui Saddam Hussein!

Nimic nu l-a oprit pe Andrew Simmons, in cei 30 de ani de cariera, sa-si faca meseria de jurnalist! Nicoleta Dragusin a realizat un interviu-eveniment la Conferinta News Xchange din Berlin!

In 30 de ani de cariera, razboaie, revolutii, dezastre naturale. Pe toate le-a vazut si le-a trait celebrul jurnalist Andrew Simmons, care lucreaza, acum pentru postul de televizune Al Jazeera!

Este pentru prima data cand Andrew spune povestea lui, si nu a celorlalti.

Nu si-a mai putut stapani emotiile, in momentul in care i-a povestit colegei noastre cea mai grea incercare a vietii si a carierei sale! 10 zile a fost rapit in Irak, de catre garzile lui Saddam Hussein, la sfarsitul primului razboi din golf, in 1991, si amenintat cu decapitarea!

Andrew a avut sansa vietii sa fie inclus intr-un schimb de prizonieri, imediat de catre Crucea Rosie, si a reusit sa ajunga acasa, la familie.


Nu pierdeti luni, la Stirile Kanal D, intregul interviu acordat de Andrew Simmons echipei noastre la conferinta News Xchange din Berlin. Marturiile sunt impresionante!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”