Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia petrecuta in Clubul Colectiv din Bucuresti: "Romania este in stare de soc"

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:22

Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia petrecuta vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, unde cel putin 27 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert.

"Un incendiu produs intr-un club din Bucuresti s-a soldat cu 27 de morti, alte zeci de persoane fiind ranite", a transmis postul tv american CNN, in timp ce BBC News noteaza ca "Romania este in stare de soc" din cauza tragediei.

"Douazeci si sapte de morti si zeci de raniti intr-un incendiu produs la un club de noapte din Bucuresti", a relatat agentia de presa britanica Reuters.

"Bucuresti: 26 de morti si 88 de raniti in stare grava dupa o explozie produsa intr-o discoteca", titreaza cotidianul francez Le Parisien.

"Incendiu mortal intr-un club de noapte din Bucuresti", noteaza Le Monde.( sursa Mediafax)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.