Imaginile durerii! Parintii care si-au recunoscut copiii la INML sunt terminati! Au blestemat clubul Colectiv si concertul satanic care le-a omorat sufletele

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:23

Pentru multe familii lumea s-a prabusit azi noapte! Cuvintele sunt prea putine pentru a arata cata durere este in sufletul parintilor ce isi cauta disperati copiii.

Ar vrea sa-i vada chiar si raniti, dar in viata. La Institutul de medicina legala, astazi s-au desfasurat scene de o tristete cumplita. Va avertizam ca imaginile au un puternic impact emotional.

Disperare este tot ce a ramas in sufletul parintilor care si-au pierdut copiii in noaptea de iad. Crunta zi le este dat sa traiasca. Trebuie sa isi recunoasca fii si fiicele adusi la Institutul de Medicina legala.

27...o cifra in spatele careia se ascund tot atata destine frante. Intre ele chitaristii trupei  Goodbye to Gravity, Mihai Alexandru, alaturi de iubita lui si Vlad Telea, care tocmai ce devenise tata. Si un baiat de 15 ani este printre victime.

3 dintre morti nu pot fi identificati decat prin analize ADN.Nu exista cuvinte care sa poata descrie durerea acestei mame.

Tot sprijinul din lume nu va umple niciodata golul lasat de lipsa celor dragi.
Se string in brate, uniti in durere, lacrimile li se unesc pe obraji, respira, dar inimile lor vor fi pe vecie goale.

Plansetele nu ii mai aduc inapoi iubitul acestei tinere. In noaptea incarcata cu fum si groaza, prietenii se agata de orice speranta.

Aceste vorbe s-au auzit intreaga noapte pe langa club si la spitalele unde au fost adusi ranitii! Parintii si prietenii spera ca ai lor sa nu fie printre cei morti! Ii cauta oriunde, doar doar i-or gasi in viata!


Supravietuitorii nu isi gasesc linistea, descriu pe
paginile de socializare clipele cumplite prin care au trecut alaturi de cele 400 de sufletele prinse in capcana de foc.

Noaptea s-a scurs greu in spitale. Medicii au facut tot ce era omeneste posibil pentru salvarea celor arsi! Dar ...pana si ei se simt neputiciosi in fata sortii.

Cei 146 de raniti au fost impartiti intre zece spitale din capitala.Printre ei si solistul trupei care a concertat in clubul mortii, Andrei Galut, dar si Alexandru Pascu, membru al grupului, dar si fiul Anei Pascu, presedintele de onoare al federatiei romane de scrima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La Spitalul de arsi, jurnalistul sportiv Teodora Maftei este internata la terapie intensiva cu arsuri severe. Lupta din nou impotriva mortii.

Nu e nimic nou pentru ea.S-a luat la tranta cu destinul si a suferit 7 operatii, dintre care trei pe creier. Optimista pana in maduva oaselor, Teodora  este convinsa ca va reusi si de asta data!

Doar e o veterana. Pentru toti cei care au trait sau au fost martorii acestei tragedii noaptea de iad nu va putea fi niciodata uitata.