Cea mai mare tragedie din ultimii 25 de ani! Doliul national a saptea oara in ultimii 15 ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 06:05

E cea mai mare tragedie dintre cele care au indoliat Romania de la revolutie incoace. Zeci de morti, sute de raniti, mii de oameni sfasiati de durere pentru ca i-au pierdut pe cei dragi!

Nu exista cuvinte care sa poata povesti catastrofa de la Clubul Colectiv din Capiatala. Din intamplare, pentru ca eram in apropiere la o filmare, am fost primul jurnalist care a ajuns acolo si am vazut cu ochii mei iadul!! Va avertizez ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Sunt imagini de cosmar. echipajele de prim ajutor fac eforturi disperate sa le ajute pe victime. Sunt oameni cu arsi, cu hainele rupte, acoperiti de o substanta verde vascoasa.

Zeci de tineri sunt resuscitati in plina strada, la numai cativa pasi se vad trupurile neinsufletite ale unor tineri, aproape niste copii. Declaratiile celor care au supravietuit sunt sfasietoare. Din marturi aflam incet-incet filmul tragediei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”