Zeci de Rottweileri din cinci tari si-au dat intalnire la Craiova. Cum arata cele mai frumoase exemplare din aceasta rasa

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

Stapanii lor sunt de-a dreptul incantati de calitatile acestor catei care au facut o impresie buna atat celor prezenti cat si arbitrului sosit special din Germania.

Pe langa Rottweilerii din Romania, multi caini  au fost adusi la concurs de stapanii lor  din   Ungaria, Serbia, Bulgaria  sau  Cehia.Cainii si-au etalat calitatile in ring si au fost arbitrati pe rand,  in functie de varsta.

La fel ca Iana, iubitoare si ascultatoare este si Puka, un rottweiler care a castigat pana acum foarte multe concursuri. La expozitia de club de la Craiova au participat  peste 50 de caini din rasa Rottweiller.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.