O noua marturie din infern! Supravietuitor al tragediei din Colectiv: "Oamenii erau cazuti in multe straturi! Din vagonul metalic ieseau maini intinse negre. Si fierbinti..."

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:30

Desi au trecut 3 zile de la tragedia din clubul Colectiv, marturiile socante venite din partea celor care au fost acolo nu inceteaza sa apara.

Unul dintre martori care a scapat nevatamat povesteste clipele de cosmar prin care a trecut in timp ce incerca sa isi salveze alti semeni din flacarile mortii.

"M-am intors la intrarea in club. O mare de trupuri era in vagonul metalic, din care ieseau maini intinse. Cativa oameni trageau de ele.(...) Am inceput sa trag si eu de maini. "Ne rupeti picioarele, nu mai trageti"", povesteste el.



Tanarul mai spune ca acel container aflat in fata intrarii clubului s-a umplut in scurt timp, oamenii fiind asezati in straturi.

"Oamenii erau cazuti in multe straturi cu picioarele prinse jos. Cu greu reuseam sa extragem cate unul si il puneam cativa metri in spate. In curand, spatiul s-a umplut. Am inceput sa-i punem in lateral.(...) La intrare mainile intinse erau acum negre. Si fierbinti....".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”