Vedetele rup tacerea pentru prima data despre conditiile in care canta: Abia acum realizeaza cat de aproape au fost de moarte!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:30

Nu e prima oara cand artistii aflati pe scena trec prin momente de cumpana. Au mai fost clipe grele, dar nimeni n-a dorit sa vorbeasca.

Dupa nenorocirea de la Clubul Colectiv, oamenii s-au hotarat sa rupa tacerea! Abia acum realizeaza cat de aproape au fost de moarte! Vedetele care merg deseori in cluburi la concerte sau chiar la distractie au fost in situatii care le-ar fi putut lasa cu urme pe viata.

Dupa tragedia de vineri noapte isi dau seama pe langa ce pericole au trecut. Alin Dinca, solistul  formatiei „Trooper ” era bun prieten cu cei care au sustinut concertul in clubul mortii.

Acum,  cu greu, isi gaseste cuvintele pentru a explica ce este in sufletului lui.

Alin a avut concerte ani la rand in clubul in care si-au pierdut viata zeci de tineri. Artistul  ne-a dat detalii socante despre locul in care  flacarile iadului au mistuit sufletele nevinovate.

Roxana Nemes este profund marcata de ceea ce s-a intamplat in clubul groazei. F. Charm  a fost si el la un pas de moarte.

Cantaretul povesteste cum aflat la un festival in Serbia a scapat ca prin urechile acului de un dezastru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dj Harra  este la platane mereu in cluburile de noapte, dar niciodata nu a luat in calcul pericolul la care se expune.


Gabi Cristea este recunoscatoare ca este in viata! Vedeta Kanal D povesteste cum un banal incident ii putea schimba viata la 180 de grade.

Evenimentul de vineri noapte a indurerat o tara intreaga iar vedetele iau atitudine in fata tragediei. Nici fotbalistii nu au ramas indiferenti la tragedia din Colectiv. Cei de la Viitorul Cosntanta au venit sa aprinda o lumanare in amintirea celor care au trecut in lumea cealalta.