Pare normala, insa fetita asta socheaza cand isi arata pieptul: s-a nascut cu inima la vedere! Se vede cu ochiul liber cum bate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 09:40

Imaginile alaturate au facut inconjurul lumii si au impresionat milioane de oameni.

Virsaviya Borun-Goncharova, o fetita acum in varsta de 6 ani, nascuta in Rusia, pare la prima vedere un copil normal. Nu este insa deloc asa! Ea sufera de sindromul Cantrell, o afectiune genetica din cauza careia s-a nascut cu inima in afara corpului.

Organul este iesit din cutia toracica si se afla imediat sub piele, fiind atat de expus incat se poate vedea cu ochiul liber cum bate.



Astfel de cazuri sunt extrem de rare si se intampla o data la un milion de nasteri. Familia a cautat ajutor, insa foarte multe spitale au refuzat sa o opereze din cauza complicatiilor care pot aparea.

Din fericire, o clinica din Statele Unite a decis sa isi asume toate riscurile si sa realizeze interventia chirurgicala.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.