De cateva luni avea dureri de cap pe care nu le mai suporta, asa ca a decis sa mearga la un control. Medicii au avut un soc cand au vazut ce avea in creier: "Mai ai de trait doar 30 de minute"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:48

Luis Ortiz, un tanar in varsta de 26 de ani din Marea Britanie, avea de ceva vreme dureri de cap.

Initial nu le-a dat importanta, insa ele au ajuns sa fie de nesuportat. Luis povesteste ca nu putea dormi, ca era tot timpul dezorientat si ca incepuse sa vomite foarte des.

Presat de mama lui, a decis in cele din urma sa mearga la spital pentru a vedea ce se petrece. Acolo medicii au facut o descoperire socanta: baiatul avea in creier un vierme lat, care bloca mai multe canale si impiedica oxigenarea lui.



"Am fost socat, nu imi venea sa cred ca asa ceva mi se intampla mie. Pur si simplu nu puteam sa concep ca aveam ceva in cap care se misca pe acolo si incerca sa imi distruga viata", spune tanarul.

Situatia era atat de grava incat, dupa ce au vazut tomografiile, medicii i-au spus ca mai are doar 30 de minute de trait. Luis a fost operat de urgenta iar doctorii i-au scos in cele din urma viermele printr-o gaura facuta in craniu, deasupra unei sprancene.
"Viermele inca misca atunci cand l-am scos afara", a declarat un reprezentant al echipei medicale.

Din fericire Luis se afla acum in afara oricarui pericol iar acum se recupereaza acasa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”