Dosar penal cu privire la scandalul coloanelor oficiale! Cine sunt ceilalti demnitari vizati, pe langa Gabriel Oprea

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:40

Procurorii au pe masa mai multe plangeri despre legalitatea folosirii antemergatorilor si a girofarelor de catre mai-marii tarii.

O persoana fizica si o organizatie guvernamentala au facut denunturi la DNA pentru abuz in serviciu. Este pusa in discutie legalitatea folosirii coloanelor oficiale. De peste 1600 de ori in acest an ar fi uzat ministrul de Interne, Gabriel Oprea de coloana oficiala. In aceeasi perioada, presedintele s-ar fi folosit de escorta pentru urgente de 580 de ori iar Victor Ponta de 800 de ori.

Denunturile il privesc si pe seful tuturor anchetatorilor din tara, Tiberiu Nitu.

Procurorul general al Romaniei ar beneficia si el de antemergatori. Ba chiar in aceasta vara, in timpul unei  deplasari, politistul aflat in coloana oficiala a anchetatorului ar fi avut un accident si ar fi suferit o fractura la un picior, spun surse judiciare.

In vizorul procurorilor DNA ar intra si Patriarhul Bisericii Ortodoxe. Sunt imagini care au circulat pe internet si despre care se spunea ca ar arata o masina a Patriarhiei.

Informatiile au fost, ulterior, infirmate de purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform procedurilor, DNA a informat Parchetul General iar acesta urmeaza sa analizeze si sa decida asupra urmaririi penale in dosar.

 

Taguri: