Intalnire tensionata intre Alexandra Stan si fostul iubit-impresar-agresor! Cu vine a venit vedeta la brat

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 03:20

Incurcate sunt caile iubirii.

Alexandra Stan a dat nas in nas cu Marcel Prodan astazi la Judecatoria Constanta, intr-un nou termen in proces. Nu a venit, insa, singura in sala de judecata, ci alaturi de cel despre care se spune ca este noul iubit al artistei. Si cum inevitabilul s-a produs, cei trei au trecut unul pe langa altul, fara ca macar sa se priveasca. Marcel a fost primul care a ajuns la judecatorie si la fel ca de fiecare data nu a suflat o vorba in fata jurnalistilor.

Fie avea nevoie de sustinere morala, ori ca deja vrea sa-si afiseze noua relatie, Alexandra Stan a venit la judecatorie dis-de-dimineata alaturi de cel despre care presa scrie de cateva saptamani ca este noul ei iubit. Artista nu vrea sa dea multe din casa. Cei doi au venit imbracati aproape la fel: in pardesii de culoare crem, pantaloni de stofa si bluze gri. Au stat tot timpul impreuna, iar tanarul nu a scapat-o pe Alexandra din ochi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista era mai mult preocupata de telefon decat de barbatul care o insoteaNu si-au aratat prea multa afectiune in public, ci un singur gest i-a dat de gol.

Cand veneau spre judecatorie, tanarul a strans la pieptul lui pe artista.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.