Imagini socante: o femeie din Norvegia a nascut copilul elefant! Medicii s-au blocat si spun ca nu au mai vazut asa ceva niciodata! Uite cum arata micutul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 02:40

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui sat din Norvegia, locuitorii spunand ca asa ceva nu au mai vazut in viata lor.

Alexandar si Lola Andersen erau in culmea fericirii ca vor deveni parinti, dar cand micutul au venit pe lume au fost atat de afectati incat au incercat sa faca tot posibilul pentru a ascunde nasterea lui.

Motivul? Copilul avea o infatisare bizara, semanand cu un elefant: nasul era alungit, asemenea unei trompe, iar membrele erau drepte, fara degete. Nu au reusit insa sa isi pastreze secretul iar imaginile cu copilul ciudat au ajuns pe internet.



Fotografiile au starnit valva mai ales in India, unde credinciosii hindusi cred ca micutul este o reincarnare a unei zeitati. Ati mai vazut asa ceva?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.