Asta e nemaiauzit! Femeia aceasta a fost insarcinata cu gemeni, dar ii naste la distanta de 4 luni. Cum s-a intamplat minunea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:54

Holli Gorveatt a fost fericita cand a aflat ca e insarcinata cu gemeni, dar, cand a intrat in travaliu mai devreme, doctorii au realizat ca bebelusii impart aceeasi placenta.

Pentru a le salva vietile bebelusilor, doctorii l-au adus pe lume pe bebelusul Link, ce cantarea doar 500 de grame, la 23 de saptamani. Fratele lui, Logan, se afla inca in pantecele mamei si se va naste pe 26 ianuarie 2016.

Pentru moment, parintii sunt optimisti si raman alaturi de Link, care e crescut intr-un incubator. E atat de fragil incat nimeni nu are voie sa-l tina in brate.



"Ma emotionez cand il vad", a povestit mama. "Il tin de mana, sunt momente in care ii e foarte greu".

Holli e in repaus la pat pana la nasterea celui de al doilea copil, in cazul in care va duce sarcina la termen. Daca cei doi gemeni se vor naste la 4 luni distanta, vor intra in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga perioada intre nasterile unor frati gemeni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.