Zi neagra pentru rudele Teodorei Maftei. Tanara jurnalista, ranita grav in dezastrul din Clubul Colectiv, a murit pe un pat de spital din Israel

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:55

Bilantul catastrofei a ajuns la 46 de morti. Teodora Maftei a murit pe un pat de spital din Israel, acolo unde a fost transferata in urma cu o saptamana.

De altfel, a  fost prima  victima din clubul Colectiv care a fost  transportata la o clinica din strainatate.
Cu totii sperau ca ea sa -si revina. Nu a fost sa fie asa.

Astazi, vestea ca jurnalista a pierdut lupta pentru viata a picat ca un trasnet. Teodora Maftei a avut o viata plina de incercari. Pana la incendiul din clubul Colectiv, jurnalista a fost operata de sapte ori, din care de trei ori pe creier.

A trecut cu bine prin toate si se bucura de fiecare clipa. Ii placea sa faca poze si cutreiera lumea-n lung si-n lat, pentru a surprinde  cele mai frumoase imagini.

Pe blogul ei, prin care isi publica fotografiile, Teodora scria: „Daca ma intreaba cineva care este cea mai mare dorinta a mea in acest moment, dorinta mea de copil mare incercat de viata, raspunsul e unul singur: sa am putere, sa rezist si sa fiu bine ca sa indeplinesc si dorintele altora.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In seara de 30 octombrie a avut ghinionul sa se afle in clubul Colectiv  unde a cazut prada incediului  la fel ca si ceilalti tineri veniti la concertul trupei Goodbye to Gravity.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.