„Draga mea Teodora, nu te voi uita niciodata!” Sunt cuvintele care au adus tarii intregi vestea trista a celei de a 46 morti din infernul de la Colectiv

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 01:55

Jurnalistul si fotograful Teodora Maftei s-a stins astazi intr-un spital din Israel.

Nici vestile care vin din tara nu sunt prea optimiste- zeci de tineri sunt in continuare in stare critica! Teodora Maftei  a murit pe un pat de spital din Israel acolo unde a fost transferata in urma cu o saptamana. De altfel, a  fost prima  victima din clubul Colectiv care a fost  transportata la o clinica din strainatate.

Astazi, insa vestea ca jurnalista a pierdut lupta pentru viata a picat ca un trasnet.

„Draga mea Teodora, nu te voi uita niciodata! Chip frumos, luminos, datator de speranta si iubire, dar pentru tine nu ai mai sperat! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, liniste si iubire!

S-a dus si Teodora. Fata calda si frumoasa care iubea ploaia. N-am cuvinte, n-am cuvinte...Dumnezeu sa te odihneasca, om bun. Au scris prietenii Teodorei pe pagina ei de pe internet

Teodora Maftei a avut o viata plina de incercari.

Pana la incendiul din clubul Colectiv, jurnalista a fost operata de sapte ori, din care de trei ori pe creier.


A trecut cu bine prin toate  si se bucura de fiecare clipa. Ii placea sa faca poze si  cutreiera lumea-n lung si-n lat, pentru a surprinde  cele mai frumoase imagini.

Pe blogul ei, prin care isi publica fotografiile, Teodora scria: „Daca ma intreaba cineva care este cea mai mare dorinta a mea in acest moment, dorinta mea de copil mare incercat de viata, raspunsul e unul singur: sa am putere, sa rezist

si sa fiu bine ca sa indeplinesc si dorintele altora.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In seara de 30 octombrie a avut insa ghinionul sa se afle in clubul Colectiv  unde a cazut prada incediului  la fel ca si ceilalti tineri veniti la concertul trupei Goodbuy to Gravity.

Un avion NATO a preluat 10 raniti azi noapte. Aveau arsuri grave si familiile au fost de acord sa fie transportati in Marea Britanie si Norvegia.

Astazi, in spitalele din capitala, din cei 80 de tineri internati, 15 sunt in stare critica, 6 in stare grava, iar 62 sunt stabilizati.
Vesti bune vin si de la Spitalul Municipal, unde medicii au anuntat ca in aceasta saptamana vor face primele externari.


Nu la fel de bune sunt vestile de la Spitalul de Arsi si de la Floreasca. In cele doua unitati, cel putin 10 pacienti se lupta pentru viata lor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.