Presedintele american, Barack Obama, si-a facut un cont pe Facebook! Vrei sa fii prieten cu el?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:00

Si a postat si un filmulet in care liderul de la Casa Alba se plimba prin parcul din fata cladirii si ne impartaseste si cateva secrete ale locului.

S-a gandit Obama cat s-a gandit si pana la urma a cedat. Liderul american si-a inaugurat contul de pe reteaua de socializare cu un mesaj: `Sper ca acesta va deveni un spatiu in care sa putem avea conversatii reale despre cele mai importante tematici din Statele Unite, un spatiu in care sa puteti afla lucruri direct de la mine, un loc in care sa imi impartasiti gandurile si povestirile voastre.

Va puteti astepta si la lucruri doar pentru amuzament”  spune liderul american. Obama si-a continuat discursul pe tema schimbarilor climatice si a atras atentia ca toate tarile trebuie sa se puna de acord pentru ca planeta sa ramana la fel si pentru copiii si nepotii nostri. Nu va grabiti sa-i cereti prietenia liderului american! Presa de peste ocean scrie ca, din motive de securitate, nimeni nu poate fi prieten cu el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”