Era OBEZA, dar care a refuzat o operatie de micsorare a stomacului. Cum arata femeia acum

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:00

Dupa otransforamre incredibila, ea a fost numita "Femeia anului 2015" de o comunitate a persoanelor interesate de slabit.

Pentru Cheryl Blythe, situatia a devenit cu adevarat periculoasa la 31 de ani, cand un doctor i-a marturisit ca nu va atinge varsta de 45 de ani daca nu va slabi.

Tanara a inceput sa se ingrase la 17 ani, cand a ramas insarcinata cu primul ei copul. Se simtea singura si a inceput sa manance, ca sa treaca timpul mai usor. Pana la 30 de ani a inceput sa aiba dureri de spate si sa se deplaseze cu dificultate.



Doctorul i-a recomandat o operatie de micsorare a stomacului, gratuita, dar Cheryl a renuntat. "O sa ma descurc singura", a spus ea si, dupa 18 luni de regim, a reusit sa slabeasca 90 de kilograme.

Ea a renuntat la alimentele bogate in carbohidrati si zahar si a inceput sa manance la intervale regulate. Maioneza, carnea prajita, ciocolata, hamburgerii sau chipsurile au disparut din dieta ei, fiind inlocuite de legume, carne la gratar, fructe sau branza fara grasimi.


Iata cum arata ea acum:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”