Spune-mi ce mesaje iti da, ca sa vezi cine e

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 01:20

Chit ca e intr-o graba nebuna sau poate presupune ca ii citesti gandurile, mesajele pe care ti le trimite un tip pe mobil iti pot parea codate.

 

Spune-mi ce mesaje iti da, ca sa vezi cine e
Chit ca e intr-o graba nebuna sau poate presupune ca ii citesti gandurile, mesajele pe care ti le trimite un tip pe mobil iti pot parea codate. COSMO detine insa „dictionarul“!
CAZUL UNU
Ce-ti scrie el: Cateva cuvinte neinsemnate, dar care cer reply: „hei, ce faci?”, „care mai e treaba?”
In traducere: Tipul vrea sa stii ca e cu gandul la tine, dar are nevoie de confirmare, ca nici tu nu l-ai uitat.
Miscarea ta: „Gadila-i” putin orgoliul si trimite-i inapoi ceva gen: „hei, sexy! Bine fac, tu?”, pastrand stilul rezervat al abordarii.
CAZUL DOI
Ce-ti scrie el: intrebari ambigue cum ar fi „Ce planuri ai pentru diseara?” sau „In weekend iesi cu fetele banuiesc, nu-i asa?”.
In traducere: Vrea sa-ti ghiceasca raspunsul, inainte sa para 100% disponibil pentru tine.
Miscarea ta: Ramai pe pozitii: „Ai sa-mi faci vreo propunere?”.
Asa va trebui sa-ti spuna la ce s-a gandit.
CAZUL TREI
Ce-ti scrie el: O insiruire de caractere si o „scriitura” in stilul celei tipice messenger-ului: „Ai fakut okisori? C f akum?”
In traducere: Tipul probabil deja simte ca parca va cunoasteti de secole si va puteti citi gandurile unul altuia, de aceea nu considera ca mai e nevoie sa scrie in limba romana lizibila si academica…
Miscarea ta: Da-i de inteles ca te afli pe aceeasi lungime de unda, desi… nu prea ai dibuit care o fi aia: „Suna-ma, ca n-am mess-ul
instalat pe telefon. XOXO”
CAZUL PATRU
Ce-ti scrie el: Replici din filme: „Da-te-n vileag acum!” („Super-rai“ – „Superbad“, 2007) sau „Noaptea e un moment foarte intunecat pentru mine” („Taisul gloriei“ – „Blades of Glory“, 2007)
In traducere: Tipii se intrec in a retine fraze din filmele preferate si cand iti trimit si tie una, inseamna ca flirteaza. Vrea sa-ti arate ce amuzant (crede el ca) e.
Miscarea ta: Pe langa ca vrea sa te impresioneze, e curios daca esti suficient de perceptiva pentru a te prinde de respectiva replica. Cauta pe Google citatul si eventual chiar raspunde-i cu unul dintr-un alt film.
Continuarea pe cosmopolitan.ro

CAZUL UNU
Ce-ti scrie el: Cateva cuvinte neinsemnate, dar care cer reply: „hei, ce faci?”, „care mai e treaba?”In traducere: Tipul vrea sa stii ca e cu gandul la tine, dar are nevoie de confirmare, ca nici tu nu l-ai uitat.


Miscarea ta: „Gadila-i” putin orgoliul si trimite-i inapoi ceva gen: „hei, sexy! Bine fac, tu?”, pastrand stilul rezervat al abordarii.

CAZUL DOI
Ce-ti scrie el: intrebari ambigue cum ar fi „Ce planuri ai pentru diseara?” sau „In weekend iesi cu fetele banuiesc, nu-i asa?”.In traducere: Vrea sa-ti ghiceasca raspunsul, inainte sa para 100% disponibil pentru tine.
Miscarea ta: Ramai pe pozitii: „Ai sa-mi faci vreo propunere?”.
Asa va trebui sa-ti spuna la ce s-a gandit.

CAZUL TREI
Ce-ti scrie el: O insiruire de caractere si o „scriitura” in stilul celei tipice messenger-ului: „Ai fakut okisori? C f akum?”In traducere: Tipul probabil deja simte ca parca va cunoasteti de secole si va puteti citi gandurile unul altuia, de aceea nu considera ca mai e nevoie sa scrie in limba romana lizibila si academica…
Miscarea ta: Da-i de inteles ca te afli pe aceeasi lungime de unda, desi… nu prea ai dibuit care o fi aia: „Suna-ma, ca n-am mess-ul instalat pe telefon. XOXO”

CAZUL PATRU
Ce-ti scrie el: Replici din filme: „Da-te-n vileag acum!” („Super-rai“ – „Superbad“, 2007) sau „Noaptea e un moment foarte intunecat pentru mine” („Taisul gloriei“ – „Blades of Glory“, 2007)In traducere: Tipii se intrec in a retine fraze din filmele preferate si cand iti trimit si tie una, inseamna ca flirteaza. Vrea sa-ti arate ce amuzant (crede el ca) e.
Miscarea ta: Pe langa ca vrea sa te impresioneze, e curios daca esti suficient de perceptiva pentru a te prinde de respectiva replica. 

Continuarea pe cosmopolitan.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: