Vineri, de la ora 21, din Piata Unirii, porneste Marsul tacerii. Weekendul va fi marcat de evenimente care comemoreaza tragedia din Colectiv

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:42

Toata lumea poarta doliu pentru victimele teribilei catastrofe si in toata tara se organizeaza actiuni caritabile.

Tragedia din Colectiv pune sub semnul intrebarii activitatea mai multor cluburi din tara noastra.  Altii, insa, respecta legea si incearca sa evite orice fel de pericol. In urma incendiului din Colectiv, mai multe baruri si cluburi au decis sa isi suspende activitatea pe o perioada nedeterminata. Proprietarii acestora spun ca vor sa se asigure ca respecta toate normele de siguranta pentru cei care le calca pragul.

Vineri, de la ora 21, din Piata Unirii, porneste Marsul tacerii, un eveniment care nu are legatura cu protestele politice.

Mergeti cu o candela si rugati-va pentru victimele din Colectiv. Ziua de 30 octombrie ramane o rana deschisa pentru noi toti. In aceste momente putem fi alaturi de cei greu incercati de viata. Lucia si Byron au organizat un concert caritabil vineri seara intr-un club din Capitala.

Si la Arenele Romane artistii vin sa cante si sa stranga fonduri pentru familile victimelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sambata,

in Capitala are loc cel mai mare eveniment caritabil de fitness pentru suportul victimelor Colectiv. Taxa de participare este de 30 de lei si toate fondurile vor fi directionate catre Crucea Rosie Romana.